Spelregels

Mijn Domein Kampioenen is een fotowedstrijd en wordt georganiseerd door Mijndomein. Wordt jouw voetbalelftal gesponsord door Mijndomein dan maak je kans op mooie prijzen voor je hele elftal. Speel jij ook in Mijndomein-shirts, maar speel je bijvoorbeeld rugby of korfbal? Dan mag je ook gewoon meedoen!

Hoe werkt het?

1. Maak een teamfoto in Mijndomein tenue

Het enige wat je hoeft te doen is een foto te maken van jou en je medespelers in Mijndomein tenue. Het gaat hierbij niet om actiefoto’s in een competitiewedstrijd of training, maar een foto van het team. Veel clubs maken aan het begin van het seizoen teamfoto’s, die kun je gebruiken. Het logo van Mijndomein moet zichtbaar zijn op de shirts.

2. Upload je foto op www.mijndomeinkampioenen.nl

Als je de perfecte foto gemaakt hebt kun je hem eenvoudig uploaden op www.mijndomeinkampioenen.nl. Je geeft de foto een titel en een omschrijving waarin je vertelt waarom jullie foto moet winnen. Vervolgens krijg je van ons een e-mail met een link om je aanmelding te bevestigen. Als je op de link klikt wordt de foto geplaatst op www.mijndomeinkampioenen.nl en kan iedereen hem bekijken.

Alle clubs krijgen ook persoonlijk bericht (van Brandsfit )met de vraag om teamfoto’s in te sturen. Het kan dus zijn dat de teamfoto’s van jouw club al op de website staan. Dan mag je direct aan de slag met stap 3!

3. Verzamel de meeste stemmen

De foto’s met de meeste stemmen vallen in de prijzen. Het is dus van belang om goed je best te doen om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Trommel familie en vrienden van het hele elftal op om te stemmen en deel de link naar jullie foto op social media. We hebben een toolkit gemaakt met tips om stemmen te verzamelen. Stemmen kan tot en met 31 december 2019 en op de ranglijst kun je zien welke foto’s bovenaan staan.

Tijdens de actie kun je ook bonuspunten verdienen. Hierover ontvangt je club per e-mail meer informatie. Wil jij zelf op de hoogte blijven, laat het ons weten via kampioenen@mijndomein.nl.

4. Ontvang je prijs!

Na het sluiten van de stemronde worden alle stemmen geteld en worden de winnaars bekend gemaakt. De foto’s met de meeste stemmen krijgen mooie prijzen. Natuurlijk krijgen de winnaars hierover persoonlijk bericht.

Spelregels:

  • Het team moet op de foto staan.
  • De mensen op de foto moeten een het wedstrijdshirt dragen met het Mijndomein logo zichtbaar in beeld.
  • De foto moet in kleur zijn.
  • De ingestuurde foto moet 1 foto zijn, niet een afbeelding met meerdere foto’s.
  • De foto moet uiterlijk geüpload zijn op 31 december 2019 (op 31 december sluiten de stemrondes)