Over Mijndomein

Sinds de oprichting in 2003 is Mijndomein een van de grootste spelers op het gebied van domeinnamen en webhosting in Nederland. Mijndomein vindt het leuk om complexe zaken simpel te maken voor haar klanten. Want het vastleggen van een domeinnaam of het bouwen van een website hoeft wat ons betreft niet moeilijk te zijn. Maar ook op andere domeinen is Mijndomein actief.

Als een van de eerste partijen in Nederland startte Mijndomein in 2010 met het aanbieden van leaseauto’s voor particulieren in plaats van een auto van de zaak. Private lease noemen ze dat tegenwoordig.

Als nieuwe en onafhankelijke speler in de energiemarkt richt Mijndomein zich sinds kort ook volledig op de energiebehoefte van de toekomst. Onze eerste stap in deze toekomst is 100% Nederlandse windenergie tegen inkoopprijs en straks willen we zonnepanelen verhuren tegen een aantrekkelijke prijs in het hele land.

Mijndomein en voetbal

Toen de jonge ondernemer, Jip Maathuis van Brandsfit, bij ons kwam met het idee om in een keer 80 voetbalclubs te sponsoren en daarmee 15.000 jeugdspelers rond te laten lopen met een Mijndomein shirt sprak ons dat direct aan. Mijndomein probeert altijd de voordelen van de 1% beschikbaar te maken voor de 99%. Dus niet het eerste elftal van een grote voetbalclub sponsoren maar juist allemaal jeugdspelers het gevoel geven dat ze als professionals kunnen rondlopen is wat Mijndomein gaaf vindt.

"Het idee dat heel veel ouders elk weekend een voetbalshirt met Mijndomein er op uit de wasmachine halen, vind ik wel een hele leuke gedachte." Joost van Rooij, marketingmanager Mijndomein. 

De jongens van ASV Arsenal JO11-2 speelden hun kampioenswedstrijd als echte professionals.

Voetbalactie

In heel Nederland zijn er dus veel jeugdspelers die elke week met Mijndomein op hun borst een sportwedstrijd spelen, maar dat zien we natuurlijk niet. En we denken ook dat veel clubs dit niet van elkaar weten. Het leek ons leuk om een manier te vinden waarbij we de teams in actie zien. Deze actie nodigt iedereen uit die met een Mijndomein shirt speelt om zich van zijn beste kant te laten zien.